AVONTUUR ZONDER KOMPAS…
Mina Witteman, auteur van de spannende reeks over Boreas, komt zaterdag signeren. Het derde deel BOREAS EN DE VIER WINDSTREKEN is net verschenen. In dit boek arriveert Boreas met zijn ouders in Amerika. Hij kan niet wachten om zich in de drukte van New York te storten en gaat op spokenjacht op Key West. Eenmaal weer onderweg naar de Stille Oceaan krijgt hij te maken met haaien, beren en een orkaan. De radar en radio begeven het, en zelfs het kompas werkt niet meer. Hoe komen ze ooit weer aan land..?
In de etalage seinen Mina’s eigen vlaggen B O R E A S… Kom haar zelf vragen naar de avonturen van Boreas, want vlak voordat ze emigreert naar Amerika komt ze nog bij De Kinderboekwinkel signeren (en misschien wel een spannend stukje voorlezen…).
Kom ook:
De Kinderboekwinkel 1
Zaterdag 20 mei a.s. van 14:00 – 15:00 uur
Vanaf ongeveer 10 jaar
Locatie: Rozengracht 34 – Toegang: gratis